مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

حدودا یکسال پیش شخصی به درب منزل اومده بعنوان پستچی پاکت نامه ایی رو حاوی چند برگ A4سفید به مادرم داده و از ایشان اثرانگشت گرفته بعنوان رسید نامه پستی مادرم 85ساله و بیسواده بعد که من مراجعه کردم تامتوجه شدم فورا با پلیس 110تماس گرفتم و مراتب رو گزارش کردم و چندین بار به کلانتری و اداره آگاهی رفته و تشکیل پرونده دادیم بعد از حدود 8ماه نامه ای که حاوی اثرانگشت مادرم بود به دادگاه توسط همسر برادر مرحومم به دادگاه ارائه شده بود که صلح نامه مباحاتی تنظیم کردن بدون تاریخ و ثبت در دفتر اسناد ولی متاسفانه مورد قبول دادگاه قرار گرفته و رأی به نفع طرف مقابل صادر شد ولی چون پرونده جعل و کلاهبرادری در دادسرا داشتیم اعتراض نموده و طبق دستور قاضی نامه به کارشناس خط و امضا ارجاع شد که کارشناس سفید امضا بودن برگه حاوی اثرانگشت مادرم را تأیید نمود و با اعتراض طرف مقابل مجددا برگه حاوی اثرانگشت رو به کارشناس 3نفره ارجاع شد که مجددا سفید امضا بودن برگه و متقدم بودن اثر انگشت بر متن تایپی تایید شد و حتی محو و غیرفنی بودن اثرانگشت اشاره شده که بعد از این مراحل قاضی پرونده مجددا نامه و پرونده رو به شعبه یم ناحیه 29تهران ارجاع شده درصورتی ساکن کرمانشاه هستیم و محل وقوع این پرونده هم کرمانشاه هستش ممنون میشم راهنمایی کنید که چرا به تهران ارجاع شده و چه باید کرد
از زحمات شما خیلی متشکرم
ارادتمند

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، علت را باید از خود قاضی جویا شوید. اصولا جای که جرم واقع شده، دادگاه محل وقوع جرم صلاح به رسیدگی می باشد. شاید قاضی پرونده را به هیأت پنج نفره ارجاع داده و کرمانشاه کارشناس پنج نفره خط نداشته باشد.