مشاوره حقوقی رایگان - انتقال فرهنگیان

سلام علیکم
من و همسر آینده ام الان هر دو دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستیم من ساکن استان زنجان و همسر آینده ام ساکن استان کرمان. هر دو تعهد محضری مبنی بر تعهد خدمت به مدت دو برابر تحصیل به آموزش و پرورش داده ایم اگر بعد از چهار سال دوران دانشجویی ما ازدواج کنیم امکان اینکه بتوانیم محل خدمت همسر آینده ام را از کرمان به زنجان انتقال وجود دارد ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، آینده نگری شما جای تشکر داره. ولی هیچ کس به طور قطع نمی تواند به شما در این مورد تضمین دهد. شما باید به آموزش وپروش استان های خود در این مورد مراجعه کنید.