مشاوره حقوقی رایگان - دوستی

با سلام ببخشید من حدود 6 ماه پیش با یه دختری حدود 1 و نیم ماه دوستی داشتم واقعیت امر پسری 19 ساله ام و گوشه گیر اهل دوستی و ... نبودم چون با یه دختری از فامیل قرار ازدواج گذاشته بودیم و باهم خیلی عادی و خوب حرف میزدیم در تلگرام و پیامک تا اینکه همون که میگم با دختری 1 و نیم ماه رابطه دوستی داشتم اومد تلگرامم این دختر هم دختر خاله همسایه ما بود اومد از من پرسید که همسایتون کجاس منم گفتم بی اطلاعم در تلگرام یکم گذشت متاسفانه نمیدونم چیشد و چرااا بی اختیار من به ایشون پیشنهاد دوستی دادم در صورتی که عاشق اون فامیلمون بودم اونم قبول کرد و راستش متاسفانه در طول این 1 و نیم ماه دوستی سه چهار بار کافی شاپ رفتیم و هم دیگه بوسیدیم و یه بار هم من متاسفانه طلب عکس بد کردم ایشونم بعدا از من طلب عکس بد کردن همه این صحبتا توی تلگرام بود و چند باری هم تلفنی باهم حرف زده بودیم و در این اواخر حتی کار میخواست به رابطه جنسی ختم بشه که نذاشتم من وقتی به خودم اومدم که توی خواب مادربزرگم که فوت کرده رو دیدم که بهم میگفت اینجور چیزا لایق تو نیست من توبه کردم و سوره توبه خوندم بعد به دختره گفتم که من معذرت میخوام و کاملا پشیمونم و واقعااا اختیارم دست خودم نبود انگار عقل توی اون 1 و نیم ماه از سرم پریده بود اون دختر نمیزاشت برم و یکم تهدید به خودکشی کرد ولی گذشت تا اینکه حدود 2 ماه پیش باز اومد توی تلگرام بهم پیام داد که دیگه من خستم و خودمو میکشم و توی یه نامه برای خانوادم مینویسم چیا شده من باز آرومش کردم و رفت و من از تلگرام دلت اکانت زدم و کلا شمارمم رو عوض کردم. حالا من هر روز استرس دارم که اگه بلایی سر خودش بیاره و خانوادش شکایت کنن چی مجازات من چیه نمیخوام سوء پیشینه ای داشته باشم و آیندم رو نابود کنم و ابروی پدرم که خودش نظامی هست رو ببرم واقعا نسبت به گذشتم پشیمونم و توبه کردم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما رابطه جنسی با این خانم داشته اید ؟ تماس بگیرید تا راهنمایی شوید