مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زمین کشاورزی

سلام
بنده زمین کشاورزی دارم که دارای راه اختصاصی نیز می باشد
همسایه بنده به زمین و راه اختصاصی بنده تجاوز کرده و مقداری از زمین کشاورزی به همراه مقداری از راه اختصاصی را داخل باغ فنس کشی خود نموده است و سند رسمی نیز گرفته است
مدارک : در این خصوص قولنامه همسایه را دارم که مقدار 2000 متر خریداری شده است ولی نقشه و سند آن 2511 متر شده است و نظریه کارشناس رسمی دادگستری را دارم که اعلام نظر کرده زمین و راه داخل باغ همسایه است .
حالا برای گرفتن حقم چه شکایتی بکنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

مدارک شما قولنامه ایی است یا سند رسمی دارید ؟
بیشتر توضیح دهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اثبات مالکیت خودتان و ابطال سند رسمی و رفع تصرف ایشان از اراضی شما