مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زمین کشاورزی

سلام
همسایه ما حدود 10 سال پیش موقع دیوار کشی قسمتی از زمین ما را از پدربزرگم گرفت که دیوارش صاف بشه قرار شد پول زمین را بدهد که نداد چندین بار هم گفتیم بهش ولی پرداخت نکرد. پارسال دوباره قسمتی دیگر راهم دیوار کشید و دوباره داخل زمین ما امد و بعد از اعتراض ما قرار شد دیوار را خراب کند ولی انجام نداد و ملک را فروخت ایا ما میتوانیم بعد چند سال با توجه به فروختن ملک شکایت کنیم ؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است دادخواست تخصصی تنظیم گردد
باید دید رضایتی از شما مبنی بر توافق وجود دارد یا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه ثمن را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر قراردادی بین پدربزرگتون و همسایه امضاء نشده بهتر است با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید و اعلام کنید بدون اجازه ملک را تصرف کرده است .
در این صورت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و اگر سند رسمی داشته باشید قطعاً محکوم خواهد شد و با حکم دادگاه دیوار خراب میشه و زمین را تحویل شما میدن.
اگر مبایعه نامه داشته باشید و ملک سند نداشته باشد در این صورت نیز اگر حدود زمین مشخص باشد در این صورت نیز همسایه محکوم خواهد شد و فروش زمین تاثیری در پرونده ندارد.
شما بهتر است دادخواست حقوقی تصرف عدوانی مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود و با اجرای قرار تامین دلیل کارشناسی شود تا بعدا اظهارنظر دقیقتری کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد یا سند داشته باشید بلی با ارجاع به کارشناس هم میشه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه ملک را فروخته اید دیگر نسبت به آن مالکیتی ندارید که بفروشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت یا دعوای رفع تصرف مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله شکایت حقوقی مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به قراردادمنعقده بین پدربزرگ و همسایه دارد اگر به وجه ملزی انتقال داده باشدخیرفقط میتوانید دادخواست مطالبه ثمن ودیرکردبگیریدنسبت به قسمت دوم تصرفات وی نیز می‌توانید دادخواست تصرف عدوانی بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به ایشان ومالک جدید امکان پذیر است مگر انكه ثابت شود با اذن شما بوده که شکایت قابل پذیرش نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله حق شما از بین رفته است می توانید اقدام نمایید اما از نظر قانونی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت داشتن دلایل و مدارک محکمه پسند ازجمله شهادت شهودوسایردلایل بله میتوانید