مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط دیه

با سلام و خسته نباشید آیا موقع تقسیط دیه شرط رضایت شاکی هم مهم هست یا نه برای شکستن استخوان بینی اونم عمدی شکسته شده یا باید نصفش را بدهیم بقیه را شاکی میتونه از متهم چک یا سفته بگیره یا نه

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بیشتر توضیح دهید سوالتان نا مفهوم است

پرسشگر :

با سلام بینی کسی بر اثر دعوای عمدی شکسته شده براش دیه صادر کردن اما متهم هیچ چیز ندارد که پرداخت کند منظورم این بود آیا متهمی که اعسار میدهد آیا رضایت شاکی مهم هست که مثلا بگوید نصف دیه را میخوام و نصفش را اقساطی کنند

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ختقسیط با توجه به اطهارات شهود میباشد و اگر ادعا نماید که مبلعی را نقد میدهد این مسئله نیز در رای قید میگردد و صدور رای اعسار ربطی به رصایت شاکی ندارد