مشاوره حقوقی رایگان - در مورد عفو رهبری بمناسبت 40 سالگی انقلاب

با سلام. من سال 1384 متاسفانه یک اشتباه بزرگ مرتکب شدم و بدلیل حمل مواد مخدر هرویین 960گرم محکوم به اعدام و پس از دوسال با یک درجه تخفیف ابد شدم. الان 14 سال تحمل کیفر دارم. سال قبل کمیسیون با عفو موردی من موافقت کرد ولی تداخل پیدا کرد با قانون جدید الحاقی 45 که متاسفانه عفو من برگشت خورد و با قانون جدید تبدیل شد به 16 سال و 56میلیون جریمه نقدی. با این شرایط میخواستم بپرسم آیا این هفو رهبری به من میخوره. آیا به حبس و جریمه ام میخوره و آزاد میشوم یا نه. در ضمن اولین سابقه ام هم بوده. ممنون میشم جوابم را بدهید. تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام شخص زندانی باید از طریق دادیار ناظر زندان درخواست وفرم مخصوصی که در اختیارش قرار می دهند اقدام کنند .