مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر تریاک 19 کیلو 800گرم

سلام من مسافر کش هستم یک نفر به من تلوزیونی داد که از روستا ببرم به شهر و داخل ان 19 کیلو 800گرم تریاک بوده و من هیچ اطلاعی تا ایست بازرسی نداشتم داخل صف ایست بودم که بهش زنگ زدم تلوزیون رو کجا تحویل بدم که بهم گفت کجای منم گفتم داخل صف ایست بهم گفت که نترس داخل تلوزیون تریاک هست بعد من روحیه م باختم و جلوم گرفتن و خودم به ایست بازرسی گفتم که یک نفر به من تلوزیون داده و الان معطع شدم داخلش جنسه و اونا به حرف های من توجهی نکردن و من رو بردن هرچی گفتم قبول نکردن و رفتم پیش بازپرس بهش گفتم که اینجوری شده .... اسم و فامیل طرف هم دادم با ادرس. ماشین هم به اسم خودم هست ایا بهم میدن و زندان هم به چه میزانه ...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر آن شخص را دستگیر کنند و اعتراف کنه با شما کاری ندارند

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

در پرونده جای دفاع وجود دارد حتما اقدام با مشاوره ی حضوری یا تلفنی با وکیل نمایید .در صورت اهمال حکم حبس در پی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر ادعای شما مبنی بر اینکه مواد متعلق به دیگری است و شما فقط راننده تاکسی هستید اثبات بشود شما تبرئه خواهید شد و خودرو آزاد خواهد شد ولی اگر ...

پرونده شما جای دفاع وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگر شما بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید و ثابت نمایید که خودتان گفته اید که داخل تلویزیون تریاک هست ممکن است تبرئه شوید،جهت راهنمایی بیشترمیتواندتماس بگیریدویاازمشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید