مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

بنده 45 روزه بودم که پدرم فوت کرد و تنها بچه خانواده بودم و مادرم 8 سال بعد با عمویم ازدواج کرد که ثمره آن 4 فرزند می باشد و بعد از حدود 37 سال زندگی از هم جدا شدند و اسامی انها در شناسنامه مادرم درج است و فعلا با حقوق پدرم که از بیمه قبل از ازدواج مجدد بهمون میدادند امورات میگذرونه ، سوالم اینه که سرمایه الان مادرم که حاصل حقوق پدر خودم می باشد به آن فرزندان هم میرسد

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اولا حقوق مستمری جزو ماترک(ارث) نیست و فقط یک قرارداد است بین سازمان و بیمه شده که پس از مرگ مبلغی را به زن یا دخترش پرداخت می کنند. اما اگر از این پول سرمایه ای جمع شود بعد از فوت مادر به فرزندانش می رسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ماترک متوفی به همه 5 فرزند خواهد رسید و هرکدام سهم خود را خواهند برد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله همه فرزندان از مادر ارث می برند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام بله سرمایه و اموال مادرتان هست حال به هر طریقی مادر شما میتواند آنها را به شما منتقل کند تا در آینده سایر وراث ارث نبرند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بله ماترک متوفی به همه پنج فرزند خواهد رسید و هر کدام طبق قانون سهم خود را خواهند بود