مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک موروثی

سلام. پدر بنده 3 سال پیش فوت کردند. مادر پدرم زنده بودند و جزء وراث بودن. یک خانه در روستا داشتیم که قولنامه ای فروختیم و همه وراث امضا و اثر انگشت زدن. مقرر شد بعد آمدن انحصار وراثت سند رو به نام خریدار بزنیم. ولی تا آمدن انحصار وراثت مادربزرگم فوت کردند. الان چگونه میتونیم سند رو به نام خریدار بزنیم؟ در ضمن قولنامه به تایید شورای روستا هم رسیده و مهر شورا را دارد. ممنون

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : باید برای مادر بزرگتان حصر وراثت بگیرید تا معلوم شود در زمان فوت ایشان اموال و یا سهمش به چه کسی می رسد.

سید سجاد اسداللهی

جناب آقای سید سجاد اسداللهی :

سلام. شما ابتدا باید برای مادربزرگ گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس ورثه مادربزرگ بجای وی اقدام به انتقال سند نمایند

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر مادر بزرگتان هم امضا کرده باشند، با وجود انحصار وراثت ایشان، ورثه وی به جای ایشان در محضر حاضر و امضا می کنند.