مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده زمین

باسلام و دعای خیر
مالکیت قطعه زمینی مورد اختلاف دونفر(bوa) بوده است دادگاه رای مثبت به نفر a داده ایشان پس از قطعی شدن رای زمین را قطعه بندی و به 15نفر فروخته است و وجه ان را گرفته اکنون نفر b مجدد طرح دعوا کرده و رای مثبت گرفته خواستم ببینم بلاخره تکلیف ما 15نفر که این زمینها را خریداری کردیم چیه باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در یک موضوع رسیدگی نمی شود حتما از جنبه های دیگر بوده و تا بررسی نشود نمی توان جوابگو بود