مشاوره حقوقی رایگان - درج غیر واقعی تاریخ قولنانه

سلام. بنده زمین کشاورزی را خرید نموده ام که فروشنده و صاحب بنگاه تاریخ قولنامه را دوسال قبل تر نوشته اند جهت اینکه قانونی تصویب شده بابت ممنوعیت خرید و فروش زمین های زراعی. بنده بعد امضا متوجه تاریخ شدم و الان این زمین غیر قابل فروش برای بنده شده و من متضرر شده ام. آیا میتوانم از فروشنده شکایت کنم. و چطور ثابت کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای فسخ بلحاظ عیب موجود قابل بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلیلی برای اثبات دارید میتوانید دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر اطلاع نداشتید میتوانید معامله را فسخ کنید