مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زمین

با سلام ما چند نفر هستیم که زمینی رو از یک شخصی خریداری کردیم هر کدام یک قطعه.برای شکایت چند نفر به بالا بهتر است شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر نوع شکایتی سوای موضوع شما، با یک شاکی نیز کارگر خواهد بود و ملاک حد نصاب شکات نمی باشد بلکه ملاک ادله و دلایلی است که ارائه میشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد شکایت کیفری دارید می توانید همه باهم شکایت کنید.
دادخواست حقوقی هر کدام باید جدا دادخواست بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فروش مال غیر منظورتان است همه باهم شکایت علیه ان شخص مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر هرکدام از شما یک قطعه جداگانه زا خریدید شکایت شما باهم رسیدگی نمیشود بلکه چون موضوع آن یکی نیست جداگانه رسیدگی می‌شود و ارتباطی به یکدیگر ندارد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

مهم طرح شکایت است ، و اقرار بیشتر باشد بار روانی داره ولله 1 نفره هم می شود شکایت کرد
مشهد هستید درخدمتم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مهم شکایت درست و اقدام قضایی صحیح است نه تعداد شکات

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

هر شخص میتواند به تنهایی طرح شکایت کند اما اگر تعداد شکات بالا باشد ممکن است در روند دادرسی و ذهینت قاضی تاثیر گذاشته و احتمال احراز جرم توسط قاضی بیشتر باشد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شکایت به تعداد نفرات ربطی ندارد اما اگه همگی باهم باشید و وکیل بگیرید به نفع شماست

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به ادله و مدارک شما دارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فرقی ندارد اگر هر ادعایی دارید هر فرد می تواند شکایت جداگانه یا جمعی نماید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت شکایت متعددد موثر در روند پرونده خواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

موضوع شکایت و دلایل اثباتی مهم است نه تعداد نفرات

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به شرایط دارد
همه باهم نیز میتوانید اقدام نمایید