مشاوره حقوقی رایگان - زمین فضای سبز

با سلام
حدودا 4سال قبل در روستا زمین خریدیم بعد دوسال که قصد ساخت داشتیم گفتن فضای سبزه بنیاد مسکن رفتیم گفتن دهیاری باید ازتون بخره
دهیاری میگه ما نمیتونیم بودجه نداریم
ایا میتونم از صاحب قبلی شکایت کنم چون میدونست و بما نگفت زمینو فروخت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت خیر اما به صورت حقوقی بسته به مفاد قرارداد ممکن است قابل پیگیری باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله،دادخواست اعلام بطلان بیع ومطالبه ثمن به نرخ روز بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به شرایط مبایعه‌نامه امکان فسخ و یا مطالبه خسارت وجود دارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

امکان فسخ و مطالبه خسارت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعا
شما باید دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و باید فروشنده طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری بهای مورد معامله را پرداخت نماید

شما می توانید به بنیاد مسکن درخواست تغییر کاربری را مطرح نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اعلام بطلان معامله، استرداد ثمن و مطالبه خسارات از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به فسخ و مطالبه ثمن به نرخ روز اقدام کنید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

بله امکان اقدام کیفری وحقوقی برای شما متصور است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد وچه تاریخی درفضای سبز قرار گرفته باشد
گاها امکان خارج کردن از فضای سبز متصور است

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

در مورد سوالتون، باید بهتون بگم که بستگی به شرایط داره.

ممکنه بتونید از صاحب قبلی به خاطر عدم افشای اطلاعات مهم در زمان فروش زمین شکایت کنید. اما برای اینکه نظر دقیق تری بهتون بدم، به اطلاعات بیشتری احتیاج دارم، مثل:

مدارک و مستندات مربوط به خرید زمین: این شامل اسناد ملکی، قولنامه، یا هر گونه مدرک دیگری میشه که نشون دهنده مالکیت شما و تاریخ خرید باشه.
اظهارات شاهدان: اگر در زمان خرید زمین شاهدانی حضور داشتن، شهادت اونها میتونه مفید باشه.
اقدامات بنیاد مسکن: باید مشخص بشه که بنیاد مسکن چه زمانی زمین رو به عنوان فضای سبز تعیین کرده و آیا قبل از فروش به شما اطلاع داده شده یا نه.
قوانین و مقررات محلی: قوانین مربوط به املاک و مستغلات در هر منطقه متفاوت هستن، بنابراین برای بررسی دقیق وضعیت شما باید قوانین مربوط به روستای محل سکونتتون رو بررسی کنم.
مدارک تون رو بارگذاری بفرمایید و وقت مشاوره بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق رویت کنیم