مشاوره حقوقی رایگان - شرکت ثبت نشده (صوری)

با عرض سلام و ادب و احترام
با شرکتی که ثبت نشده و شماره ثبت نداشت قرارداد انجام کاری را منعقد کردم. متن قرارداد در سربرگ شرکت تایپ و ممهور به مهر شرکت گردید.
هر چند شرکت ثبت نشده مذکور به بخشی از وظایف و تعهدات مندرج در قرارداد عمل کرده و به بخشی از آن بی اعتنایی کرده اما صرفنظر از انجام یا عدم انجام تعهدات توسط شرکت مزبور :
1- آیا انعقاد قرارداد تحت شرکتی که ثبت نشده، عملی محرمانه است یا خیر؟
2- اگر جواب مثبت است؛ به این عمل چه نوع مجرمیتی را میتوان اطلاق کرد؟ کلاهبرداری؟ جعل؟ تقلب؟ تحصیل مال غیر و نامشروع؟ ویا ...؟
3- آیا در این زمینه نظرات قضات و وکلا و حقوقدانان محترم یکسان است یا اختلاف نظر دارند؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصرتی که شرکتی وجود نداشته باشد واقدام بعمل امده منجر به فریب وبردن مالی گردد از مصادیق کلاهبرداری وتحصیل مال نامشرع می بشد.