مشاوره حقوقی رایگان - شرکت

با سلام
شرکتهایی که از نظر قانونی وجود خارجی و واقعی ندارند میتوانند با عنوان جعلی فعالیت کنند؟!!! (از این نظر میگویم جعلی که قانونا ثبت نشده اند و شماره ثبت ندارند یعنی اینکه قانونا شرکتهایی که ثبت نشده اند حق فعالیت ندارند، اما در عین حال با عنوان شرکتی که ثبت نشده فعالیت میکنند).

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام می توانی به جرم کلاهبرداری شکایت کنی.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام شرکتهایی که به ثبت نرسیده اند اعمال آنها باطل و بی اعتبار است