مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت کیفری

باسلام من سال 90 یه باغ ساختم بعد امسال جهاد شکایت کرده و رای قلع و قمع گرفته من طبق ماده 474بند ج و چ اعاده دادرسی کردم 17روز پیش تو شعبه 38 دیوان عالی کشور ثبت شده دفاع من این بوده که با توجه به مرور زمان که تغییر غیر مجاز کاربری جرم آنی بود دادنامه نقض بشه و تقاضای دستور موقت کردم چون پرونده رفته تو اجرای احکام تمام حساب هایی خودم را مسدود کردند و به ضامنم هم ابلاغ دادن ظرف 30 روز مهلت داره منا معرفی کنه باید چیکار کنم که حکم اجرا نشه تا تکلیف دیوان مشخص بشه اصلا دستور موقت میده دیوان و دلیلم برای دفاع خوب بود تو درخواست چون کارشناس هم تایید کرده 7ساله اینجا ساخته شده ممنون جوابم را بدید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز از انجائی که برای اظهار نظر دقیق در خصوص سوال لازم است سوابق وحتویات پرونده مطالعه گردد من حیث الجموع معروض می دارد معنی دقیق مرور زمانیکه تعقیب در جرایم موجب تعزیر را موقوف می‌کند که از تاریخ وقوع جرم تا انقضای مواعد زیر تعقیب نشده یا از تاریخ آخرین اقدام تعقیبی یا تحقیقی تا انقضای این مواعد به صدور حکم قطعی منتهی نشده باشد: جرایم تعزیری درجه یک تا سه، با انقضای پانزده سال.
جرایم تعزیری درجه چهار، با انقضای ده سال.
جرایم تعزیری درجه پنج، با انقضای هفت سال.
جرایم تعزیری درجه شش، با انقضای پنج سال.
جرایم تعزیری درجه هفت و هشت، با انقضای سه سالمی باشد.