مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری بابت تصرف و تبدیل زمین مسکونی به فضای سبز

با سلام ، زمینی به مساحت 396 متر در سال 1355 از سوی شرکت تعاونی فرهنگیان مرودشت به معلمین واگذار گردید ، علیرغم گزارش طرح جامع و تفصیلی شهر مرودشت مصوب 1358/10/23 شورای عالی شهرسازی و معماری و نقشه طرح جامع شهر مرودشت مصوب سال 1373 ، شهرداری مرودشت بر اساس طرح جامع مصوب 1375 بدون اذن مالک و فرآیند تملک زمین موصوف را به فضای سبز (بخشی از پارک) تبدیل نموده است . در حالی که کاربری مسکونی برای ملک فوق الذکر در طرح مصوب سال 1358 و 1373 (قبل از اجرای فضای سبز بر روی آن توسط شهرداری) محرز میباشد ، شهرداری جهت پرداخت بهای آن درخواست کارشناسی بر مبنای ارزش بهای فضای سبز نموده که با اعتراض مالک روبرو گشته و علیرغم نامه های صادره از سوی استانداری فارس (مدیر کل دفتر فنی ، امور عمرانی و مدیر کل دفتر امور شهری و شوراها و نظرات کارشناسان فنی و امورشهری) و تاکید بر محاسبه ارزش ملک بر مبنای مسکونی بودن آن ، شهرداری مرودشت کماکان حاضر به قبول این موضوع نبوده و سعی در تضییع حقوق حقه مالک دارد و حتی حاضر به پاسخگویی و اعلام دفاعیه مبنی بر "مسکونی نبودن ! پلاک مذکور" به استانداری نیز نمی نماید . لذا و بناچار راهی بجز شکایت به دادگاه برای مالک نگذاشته است. خواهشمندم در خصوص شکایت و راهکارهای موجود ، ارشاد و راهنمایی لازم را محبت فرمایید . باتشکر و سپاس

پاسخ ها :

شکایت از شهرداری بابت تصرف زمین تبدیل زمین مسکونی به فضای سبز توسط شهرداری شکایت از شهرداری تصرف زمین توسط شهرداری شهرداری زمین