مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در پرونده کیفری در بحث چک

چک
با سلام و احترام در صورت رضایت در کیفری با این متن که قاضی کشیک نوشته که رضایت بی قید و شرط خود را به مشارالیه و چک را مسترد خواهم کرد پرونده حقوقی بسته می شود !؟ البته در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شد عاجزانه ازتون در خواست می کنم با توجه به تجارب ارزنده تون کمکم کنید خواهش می کنم جواب واضحی بدید 11سال دنبال حقم دویدم با فریب و به قصد عدم پرداخت جلو دادسرا بدون گرفتن هزار تومان پول بهش رضایت دادم در مورد رضایت کیفری توسط قاضی کشیک نوشته شده دقیق این بوده است رضایت بلا قید و شرط خود را نسبت به مشارعلیه اعلام و چک را به ایشان مسترد خواهم کرد که فکر کنم تخلف قاضی هم در این مورد که بنده اعلام داشتند این رضایت نامه است و در مورد عواقب آن به بنده هیچ توضیحی ندادند مشهود میباشد در دادگاه غیابی و بدوی محکوم ولی در دادگاه تجدید نظر نظر قاضی این است که با اعلام این رضایت و استرداد چک شکایت منتفی میباشد البته متهم در لایحه های خود ادعاهای زیادی داشته دال بر سرقتی و امانی بودن چک که نتوانسته ثابت کند و الان در دادگاه تجدید نظر 2نفر شاهد آورده که بابت رضایت در بحث کیفری مبلغ 20میلیون در خیابان به من تحویل داده است و هیچ رسیدی دریافت نکرده که قاضی دادگاه تجدید نظر میگه در صورت اثبات پرداخت شکایت منتفی است تو رو خدا کمکم کنید 11سال دنبال حقم دویدم بدون دریافت مبلغی عاجزانه درخواست کمک دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام با رضایت کیفری پرونده حقوقی بسته نمی شود اما علاوه بر رضایت استرداد چک را نیز امضا کرده اید هرچند چک همچنان در دست شماست و این به معنای این است که پرداختی از جانب ایشان به شما صورت نگرفته است چون در این صورت باید لاشه چک را مسترد می کردید، از دادگاه تجدیدنظر درخواست استعلام از حساب های بانکی را بکنید که آیا در آن روز و یا قبل و بعد این میزان پول از حساب ایشان برداشت شده؟هرچند ممکن است طرف شما ادعا کند از کسی قرض گرفته،یا اصلا به این میزان پول در حساب ایشان بوده است؟یا فرضا شما پول را نقد گرفته اید چرا به حسابتان واریز نکردید و پولی به حسابتان نیامده؟ شهود را جرح کنید ببینید نسبت فامیلی یا رابطه با طرف شما دارند؟ آدرس و زمان دقیق پرداخت را از شهود بپرسید تا بتوانید تناقضی در حرف هایشان پیدا کنید.

یک وکیل

با سلام. شما قبلا نیز این مسئله را مطرح نموده اید. همکار محترم سرکار خانم جرجانی پاسخ کامل را فرمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام " اعلام رضایت در شکایت کیفری بابت صدور چک بلا محل و مسترد شدن لاشه چک به صادر کننده آن یا هر ذینفع دیگری به منزله بیحقی شماست و نظر قاضی محترم دادگاه تجدیدنظر کاملا با موازین حقوقی سازگار است .