مشاوره حقوقی رایگان - جعل فاکتور جهیزیه

سلام خدمت دوستان عزیز
همسر بنده (زوجه) درخواست استرداد جهیزیه داده ولی سیاهه ای امضا نکردم و چیزی در عقد نامه ثبت نشده . البته من گفته بودم جهیزیه رو پس میدم
پیوست ابلاغیه رو نگاه کردم یه لیست بدون امضا به اسم سیاهه پیوست زدن به همراه فاکتور همشون
ولی یه تعداد رو من خودم خریدم . یه تعداد رو دیدنی آورده بودن و چندتام وسایل دست دو اضافی خونه‌شون که وسایل جدید گرفتن به ما دادن .
ولی همه اینا رو فاکتور دادن و چندتا فاکتورا قشنگ مشخصه که جعلیه
من میخوام ازشون شکایت کنم که فاکتور جعل کردن . به نتیجه ای میرسم؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

بله وقتی کارشناسی بشه، مشخص میشه جعلی هست