مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خانه به شخص دیگر و نحوه برگشت آن

باسلام.
به دلیل مهاجرت تحصیلی فرزندم به خارج از کشور و گرفتن خوابگاه میبایست سند خانه ای به نامم نباشد و مجبورم سند خانه ام را به غیر منتقل کنم. اگر این شخص فوت کرد یا به هر دلیلی وسوسه شد که سند خانه را به نامم منتقل نکند آیا امکان برگشت سند وجود دارد؟؟ مثلا آیا امکان محضری کردن یا راه قانونی دیگری وجود دارد تا بتوان ثابت کرد که این خانه متعلق به بنده بوده و صوری به نام شخص دیگری زده شده؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام امکان بازپس گیری ملک منتقل شده وجود ندارد مگر این که حق فسخی در نظر گرفته شود ولی بنظر این اقدام شما را با مشکل مواجه می کند و امکان دارد خانه خود را از دست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صلح با حق فسخ نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سند صلح عمری با حق فسخ بهترین گزینه برای انتقال ملک خواهد بود