مشاوره حقوقی رایگان - سند مسکونی

سلام
بدلایلی نمیخواهم هیچگونه سندی بنام ام باشد پس مجبورم سند مسکونی ام را به یکی از نزدیکان انتقال دهم.

حال چگونه اینکار را کاملابا قراردادهای قانونی انجام دهم که شخص فوق یا ورثه اش بعدها وقتی منزلم را خواستم دبه نکنند یا کسی اموالش را توقیف کرد ملک من که بنامش است قابل رفع توقیف باشد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چه اقدام شما برای شخص طلبکار علیه شما جرم تلقی میشود وی میتواند از شما بابت انتقال صوری به قصد فرار از دین شکایت کند. اما بهتر است در تنظیم قرارداد های خود با نزدیکان نسبت به اموال شخصی، تعهد نامه ای دال بر عدم ادعای بعدی انان داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شناسنامه اعلام‌مفقودی کنید و از طریق دفتر پیشخوان درخواست دهید و برای عقدنامه از طریق دفترخانهددی که ازدواج را ثبت کرده می توانید برابر اصلش را دریافت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بعد از انتقال قرارداد را ادب بین خود تنظیم کنید و از وی اقرار نامه رسمی بگیرید که بعداً ادعایی نداشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرارنامه محضری مبنی بر صوری بودن از وی بگیرید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید یک اقرار نامه بابت اینکه ایشان هیچ ادعایی در مورد این انتقال ندارد و انتقال صوری می‌باشد بگیرید بهتر است ورثه این فرد هم امضا کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت کار پر ریسکی است. باید یک قرارداد عای بین او و خود منعقد کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

صلح نامه ای بین خودتان تنظیم کنید که به موجب ان صلح نامه ایشان منزلتان را به شما صلح نماید البته تاریخ صلحنامه را بعد از انتقال سند رسمی ملک بزنید نه قبل از ان.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید سند را به نام ایشان انتقال بدهید و سپس با انتقال گیرنده عقد صلح عادی منعقد نمایید یا مبایعه نامه عادی تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح یا بیع تنظیم نمایید و یا اقرارنامه ای دراین خصوص دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید اموال خود را به نام دیگری منتقل کنید ولی هم‌زمان از ایشان صلح نامه بگیرید یا موارد دیگر