مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام وقتتون بخیر. مدتی پیش خانمی توسط شوهر خودش بشدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و نقص عضو شد و حدود هشتصد میلیون تومان دیه اومد و با کمک یک وکیل درخواست طلاق داد و الان طلاق گرفتن ولی زمانی که وکیل کارای طلاق رو انجام میداد این خانم با یک مرد دیگری وارد یک رابطه شده که این رابطه فقط و فقط در حد چت بوده و برادر شوهر این خانم گوشیه این خانم رو بصورت کامل هک کرده و تمام پیام ها و صحبتهای تلفنی این خانم و اون مرد قریبه رو به عنوان مدرک نگه داشته ..... خلاصه الان که شوهرش بخاطر دیه تو زندانه با محکوم کردن این خانم به داشتن رابطه نامشروع قاضی حکم هفتاد ضربه شلاق به خانم رو داده درحالیکه این خانم اسیب جدی در ناحیه کمر در حد فلج شدن و زخم بستر میباشد. و همچنین الان یک ادعای جدید دارن و اونم اینه که میخوان جوری جلوه بدن که این خانم با تبانی با اون مرد قریبه خواسته از شوهرش طلاق و دیه بگیره درحالی که اصلا اینگونه نبوده. حالا سوالم از شما اینه که ایا اونا میتونن همچین ادعایی رو ثابت کنن؟ این خانم برا دفاع از خود چی باید بگه و چکار کنه؟ و اگر بتونن ثابت کنن حکمش چیه و ایا ممکنه با این کار بتونن دیه رو کلا منتفی کنن؟ ایا باتوجه به شرایط جسمی این خانم میشه شلاق رو منتفی کرد؟؟؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دیگه در هر صورت تعلق میگیرد.شلاق با توجه وضعیت ایشان امکان دارد به جزای نقدی تبدیل شود ولی بسته به نظر قاضی صادر کننده رای دارد . و باید از خودشان دفاع کنند