مشاوره حقوقی رایگان - مال سهل الوصول در دعاوی چک

اگر قاضی اجرای احکام بدون توجه به مفاد ماده 53 اقدام به رفع توقیف از مال سهل الوصول (اتومبیل) نموده و ملکی که بسیار گران و فروش آن نیز به سختی امکانپذیر است را بعنوان مال معرفی شده از سوی خوانده توقیف نماید آیا این اقدام قاقی تخلف است ؟ و چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
میتوانید به دادگاه صادرکننده اجرائیه مراجعه واعتراض نمائید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا باید مالی توقیف شود که فروش ان اسان وبنفع محکوم له باشد در هرصورت از اختیارات قاضی اجرای احکام می باشد