مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اداری

پرستار بیمارستان دولتی هستم و از من خواستند که در بیمارستان پیوند که خصوصی است کار کنم در بخش کرونا یک هفته کار کردم ولی انها گفتند تا اطلاع ثانوی و من نرفتم حالا مرا فرستاده کمیته تخلفات اداری لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام.به صورت مستند و‌مستدل اعتراض خودرا بیان کنید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام‌قرار‌اد شما باید مطالعه شود.اگر بیمارستان در قرارداد چنین حقی برای خود قزار داده باشد که محل خدمت تعیین نماید کارتون سخت میشه اما اگر صرفا یک محل خدمت پیش بینی شده باشد به نفع شما است