مشاوره حقوقی رایگان - بند 8 ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان

باسلام
اینجانب کارمند پیمانی اداره دولتی هستم. سرپرست اداره در جلسه کمیته انضباطی براساس وصول گزارشی مبنی بر ترک خدمت در خلال ساعت موظف اداری در یک روز کاری با استناد به بند 8 ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات اداری اقدام به درج تذکر کتبی با درج در پرونده پرسنلی اینجانب کرده است این در حالی است که ورود و خروج اینجانب در آن روز در سامانه ثبت شده و ایشان بر مبنای یک گزارش واهی اقدام به این کار کرده است. می خواستم بدونم چطور می تونم احقاق حق کنم؟ از چه راهی و آیا شدنی هست یا اینکه در پرونده ثبت شده؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دیوان عدالت اداری دادخواست دهید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اثبات نمایید که در خلال ساعات اداری ، اداره را ترک
نکرده اید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به نوع مجازات انضباطی قابل طرح و اعتراض در کمیسیون تجدیدنظر نخواهد بود و صرفا می توانید از طریق دیوان عدالت اداری مورد بررسی مجدد قرار گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دیوان عدالت به این رای اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق دیوان عدالت به این رای اعتراض کنید