مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام. بعد از مرگ پدرمان من و دو برادر دیگرم و مادرمان تحت قیمومیت برادر دیگرمان که شغل ایشان معلمی بود قرار گرفتیم در خلال سالهایی که با هم زندگی میکردیم ایشان معلمی مینمودند و در کنار درامد ایشان درامد حاصل از کشاورزی و درامد های متفرقه دیگری که حاصل کار مشترک همه اعضا خانواده بود داشتیم . قطعه زمینی در ان مدت خریداری گردیده که بنا به اظهار مادرمان از پول این خانه بوده ولی سند عادی ان به نام برادرمان که قیم بودند زده شده حال ایشان حاضر نمی شوند سهم بقیه را بدهند. از ایشان خواسته شد که اگر پول را از درامد خودش پرداخت نموده سوگند یاد نماید و دیگر ما ادعایی نداریم و حاضر به سوگند هم نیست و می گوید چون سند دارم قسم نمیخورم حال سوال اینست ما چگونه میتوانیم به حقمان برسیم؟ ایا اگر شاکی شویم دادگاه ایشان را سوگند میدهد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثبات ادعای شما خیلی سخت و وقت گیر است ، ابتدا شکایت تحت عنوان خیانت در اموال صغیر تحت قیمومت ، بعد اگر نشد دادخواست ابطال سند به استناد گواهی شهود و ادای سوگند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سند برادرتان عادی است و رسمی نیست پاسخ مثبت است می توانید از دادگاه وی تقاضای اتیان سوگند نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از دادگاه وی تقاضای اتیان سوگند نمایید .