مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل اجاره بها

بنده در مرداد 98 به تقاضای مادرم به رایگان ساکن یک واحد در منزل مادرم شدم. ولی در خرداد 99 مادرم فوت کردند که متوجه شدیم در مهر 98 خواهرانم به دلایلی نامعلوم سه دانگ را خریداری کردند. در چهلم مرحوم توافق شفاهی شد بنده تا سالگرد مادرم در آنجا ساکن باشم ولی 20روز بعد از چهلم دادخواست خلع ید کردند و هرچند ما ورثه ذکور انکار داشتیم ولی بالاخره خلع ید صادر و در اسفند 99حکم اجرا شد. که باز درخواست اجاره کردند و قاضی از تاریخ دادخواست خلع ید اجاره بها به کارشناس ارجاع شد. ولی کارشناس با تبانی از تاریخ عقد بیع اجاره ای غیر متعارف و زیاد نظر داد و بنده اعتراض کردم که متاسفانه قاضی نظر کارشناس را تایید کرده و من به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کردم حالا برای لایحه درخواست مشاوره دارم. خواهرانم هیچ اطلاعی به بنده و دیگران نداده در زمان عقد بیع و توافق چهلم را منکر شدند چکار کنم. بنده یک کارگر از قشر ضعیف می‌باشم به همین جهت مورد کمک مادرم بودم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد دارید که خواهران اجازه سکونت بطور رایگان به شما داده اند برای تنظیم لایحه تجدیدنظر از قسمت تنظیم لایحه و شکوائیه درخواست کنید تا برای شما انجام شود .
نظر کارشناس که از تاریخ بیع اجرت المثل تعیین کرده صحیح بوده و ایرادی به آن وارد نیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد توافق و شهود اعتراض مطرح نمایید