مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین انجام وظیفه سرباز ارتش بودم

جواب کمیسیون 120 آمده نوشته .....
معلول حین انجام وظیفه 30درصد از کار افتادگی برام زدن ....... یک نامه دادن بهم برای بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح شهر خودم بردم آنجا گفت غرامت میدن بعد گفت اگه میخوای حقوق وظیفه بهم تعلق بگیره اعتراض بزن .... منم رفتم یگان خدمتی اونجا اعتراض زدم
ممنونم اگه رهنمایی بکنید ... 30درصد از کار افتادگی غرامتش چقدر میشه
ممنونم از وکلای عزیز افتاده یه زحمت خداوند خودتان خانواده تان مریض نکنه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت تعیین غرامت به مرجع مربوطه مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
غرامت بر اساس بیمه ایی که نیروهای مسلح با بیمه گر منعقد نموده قابل پرداخت است