مشاوره حقوقی رایگان - حق زمین وراث

سلام و خداقوت
پدر بنده حدود 20سال پیش زمینی رو با شوهرخواهرش شریک شد به این صورت که شوهر خواهرش امتیاز زمین های ارتش داشت اما پول نداشت امتیاز رو بخره و به پدرم گفت پول از تو و امتیاز زمین از من و بعدش زمین سه دنگ سه دنگ شریک میشیم. اما بعد معامله از سند زدن امتناع کرد و چندسال بعد بدون اجازه زمین رو فروخت و رفت یه جای دیگه زمین خرید. پدرم هم 2ساله فوت کرده و ما به عنوان وراث می‌خوایم حق مون رو بگیریم. و فقط قولنامه داریم و تعدادی شاهد. چکار میتونم کنم دقیقا. ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام
نیاز به بررسی مدارک و حسب مورد طرح شکایت کیفری و حقوقی می‌باشد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
همه وراث با طرح دعوی حقوقی به خواسته اثبات شراکت با استناد به شهادت شهود و مدارک می توانند حق خود را مطالبه کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. باید سهم الشرکه مرحوم پدرتون را از طریق دادخواست مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود دادخواست اثبات شراکت مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام داشتن مبایعه نامه خرید ، دلیل بر مالکیت شما میباشد ، شما باید دادخواست ابطال معامله فضولی
را مطرح نمایید اگر ..
البته برای تعیین نوع خواسته ، باید قرارداد شما مطالعه گردد و