مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

در سال 97 زمینی را خریداری کرده ام و هنگام خرید از شهرداری و اداره ثبت اسناد و املاک استعلام گرفته و سند تک برگ صادر شده
بعد از چند سال برایم ابلاغیه امده که این زمین قدر السهم شهرداری از تفکیک بوده و باید به نام شهرداری منتقل میشده و شخصی که ازش خرید کرده ام با جعل نامه از طرف شهرداری که نوشته بوده شهرداری از سهم خودش بابت تفکیک با پرداخت هزینه کارشناسی گذشته و میتواند زمین را به هرشخص ثالثی منتقل نماید. زمین را به نام خودش زده و بعد به من فروخته. البته استعلامی که هنگام فروش به من از شهرداری گرفته اصل بوده و در شهرداری موجود می باشد.
ایا بنده امکانش هست زمین رو از دست بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت اقامه دعوا ، قابل دفاع توسط شما میباشد و راهکار قانونی وجود خواهد داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راهکار قانونی وجود دارد اما مطلب بسیار مفصل است نیاز به بررسی جزئیات بیشتری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و همچنین کسی که زمین را به شما فروخته اگر به هر دلیلی در دادگاه ثابت شد مورد معامله مستحق للغیر بوده در این صورت شما می توانید علیه فروشنده دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید.
در این صورت دادگاه به نرخ روز و طبق نظر کارشناس فروشنده را محکوم به پرداخت قیمت زمین خواهد کرد که باید قیمت روز زمین را به شما پرداخت کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به مدارک و شواهد ارائه شده و همچنین نظر قاضی رسیدگی کننده دارد‌.