مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام خسته نباشید
بنده زمینی رو چندسال قبل از شخصی بابت طلبی که داشتم خریدم،
اون آقا هم از شخصی این زمین رو خریده بود که بهش ارث رسیده بود از طرف پدرش که در این زمینها کار میکرد،
الان بعد از سالها صاحب زمین که قبل از انقلاب از کشور خارج شده بود برگشته و زمین رو تصرف کرده،
لطفا راهنمایی کنید من الان باید از کسی که زمین رو به من فروخته باید شکایت کنم؟؟؟ یا از طرف اول که زمین رو به بدهکار من فروخته و زمین که ارث پدرش نبود رو فروخته؟؟
یا راه دیگری وجود داره؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما تصرفات قانونی نسبت به زمین داشته اید وسند زمین شما به صورت سند عادی باید دادخواست رفع تصرف عدوانی تقدیم نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق مبایعه نامه از فروشنده شکایت فروش مال غیر کنید و ثمن و غرامات را هم‌ مطالبه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طرف شما کسی است که ملک را به شما فروخته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از متصرف با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید اگر ثابت شد ملک متعلق به متصرف است می توانید علیه فروشنده ای که به شما فروخته دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن به نرخ روز بدهید.
احتمال دارد کسی که تصرف کرده دروغ گفته باشد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود شما بعنوان متصرف از طریق شکایت تصرف عدوانی علیه غاصب (شخصی که از خارج برگشته)اقامه دعوا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقدامات را به طرفیت فروشنده خود انجام دهید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
بدوا دادخواست رفع تصرف عدوانی طرح نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید علیه فروشنده ای که به شما فروخته دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن به نرخ روز بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا از تمام ایادی قبلی
شکایت کیفری نمایید و سپس دادخواست حقوقی اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تصرف شما در ملک بر اساس قانون است باید از کلیه ایادی ما قبل شکایت کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام طرف شماکسی هست که ملک رابه شمافروخته است