مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه

سلام
برای سکونتم نیاز به ملک خودم دارم مستاجر تخلیه نمیکنه شوارای حل اختلاف گفت 6 ماه زمان نیاز هست چطور زودتر میتونم حکم تخلیه بگیرم؟

امضا شاهد دومم ندارم کد رهگیریم ندارم ایا برای حکم تخلیه مشکل ایجاد میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

پیش از پایان مدت قرارداد اجاره امکان تخلیه مستاجر وجود ندارد مطابق قانون امضای دو شاهد اجاره نامه یکی از شرایط اخذ دستور تخلیه فوری می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کد رهگیری فافد اهمیت می باشد
بدلیل آنکه اجاره نامه فاقد دوشاهد می باشد باید حکم تخلیه بگیرید ونه دستور تخلیه بدین جهت زمان بر می باشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
لازمه ی تخلیه ی فوری امضای دوشاهد زیر قرارداده...

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مدت قرارداد می بایست تمام شود. یک شاهد دیگر امضا کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه دو شاهد در ذیل احاره نامه شما امصا ننموده اند لذا باید حکم تخلیه اخذ نمایید که زمانبر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر دو شاهد نداشته باشید از شمول مقرات قانون رو ابط موجر و مستاجر سال 76 خارج میشود و در شمول قانون مدنی قرار می‌گیرد و از حق تخلیه یک هفته ایی محروم میشوید