مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبات

سلام بنده زمینی در شهرستان خریداری کردم که در ابتدا متوجه شدیم مشکل قانونی داره و فقط 15 میلیون بیعانه داده بودم الان بعد از گذشت چهار ماه برای برگشت دادن پول بنده امروز فردا میکند و بابت هر روز دیر کرد مبلغ 100 هزار تومن خسارت تعین کردیم میخواستم بدونم اگه شکایت کنم بغیر از پول بنده مبلغ خسارت و هزینه دادرسی هم بهم تعلق میگیره چون واقعا مراعاتش کردم و توافقی کنار نمیاد با سپاس

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در صورت ذکر شدن در مبایعه نامه و تحقق آن قابل مطالبه است

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال و تاریخ ارسال اظهارنامه یا عدم مراجعه به دفتر استاد رسمی ملاک خواهد بود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید ابتدا خواسته هایتان را از طریق اظهارنامه بیان کنید و در صورت جواب دادن ویا جواب ندادن این جزو ادله اثبات دعوی می باشد و بعد دادخواست بدهید.