مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ثمن معامله

باسلام بنده در سال 94 با شخصی قرار معامله زمین وی را گذاشتم و مبلغی پول به شخصی دادم و مبایعه نامه عادی در منزل ایشان نوشته شد بدین صورت که ایشان زمین قرارداد شماره000 را به متراژ200متر متی 2میلیون به بنده فروختند و من 20تومن بیعانه دادم و قرار است مابقی بصورت اقساطی پرداخت شود
سپس ذکر شده که فروشنده تعهد کرده در عرض یک ماه قولنامه رسمی در بنگاله معاملاتی تنظیم کند و یک چک بیست تومنی از بابت تضمین تنظیم سند به اینجانب داده است
سپس فروشنده از فروش زمین به اینجانب اجتناب کرده و پولم را پس نداد من برای تنظیم سند شکایت کردم و بعد از اجراییه گرفتن مشخص شد زمین قابل تحویل نمی باشد
اکنون فروشنده با استناد به برگ اجرائیه شکایت نموده و البقای ثمن معامله را درخواست کرده است بهمراه خسارت تادیه و برای هزینه دادری حکم اعسار زده است درحالیکه حقوق بازنشستگی دارد
لازم بذکر است تمامی حکمهایی که با شکات بنده صادر شده بود غیابی است چون فروشنده اصلا به بنده جوابی نمیداد و در دادگاه حضور نداشت
حال آیا بنده به پرداخت ثمن معامله زمینی که قابل تحویل نیست محکوم میشود؟
توضیح اینکه در مبایعه نامه صرفا قید شده که قرار است ماقی ثمن اقساطی پرداخت شود و نحوه پرداخت مشخص نمی باشد.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پرونده شما نیاز به بررسی دقیق دارد حتما به وکیل جهت مشاوره صحیح مراجعه نمایید