مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت كسب

مستاجر بنده يكماهه بدون اطلاع و هماهنگي با من مغازه ام را تخليه كرده و پول پيش مغازه اش را مطالبه ميكند من هم بهش گفتم شما دو ماه قبل بايد اطلاع ميدادي تا من مغازه را بكسي اجاره داده و پول پيش شما را كه 5 ميليون هست بدم در اين مدت رفته شكايت كرده فرستاده منزل من
البته اضافه كنم خسارت به ديوار و قفل مغازه زده كه جزيي است
اما تخليه مغازه در اين يك ماه ما را از اجاره آن محروم كرده و نيز
برا افرادي كه خواهان مغازه من هستن نيز حرف هايي ميزند كه مانع اجاره كردن انها ميشود با اين اوصاف
منم با همسرم رفتم مغازه جديدش روبروي مغازه خودمان كه باهاش صحبت كنيم ولي انگار مترصد آمدن ما بود فورا با 110 تماس و به عنوان مزاحمت كسب از ما شكايت كرده
چيكار ميتونم بكنم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام با توجه به شرحی که شما دادید.جرمی واقع نشده . و جای نگرانی نیست چون برای تحقق هر جرمی بایستی سه عنصر وجود داشته باشد و فقدان هریک از عناصر سبب عدم تحقق جرم میشود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا مدت اجاره تمام شده یا خبر؟ اگر مدت اجاره تمام شده باشد شما باید مبلغ را به ایشان پرداخت کنید ولی اگر مدت اجاره تمام نشده باشد حق با شما میباشد