مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام وعرض ادب .
دایی بنده سال74 جهت تقسیم سهم الارث پدرشان بدون اطلاع ورثه (من و خواهرم) از مادرم که بی سواد بود وکالت بلاعزل گرفته و کسی که امضای مادرم را تائید کرده او هم بی سواد و ذی نفع (از ورثه پدربزرگم) بوده و تمام اموال منقول و غیرمنقول را بنام خودش و دایی دیگرمان با قیمت گداری خیلی پایین متری 9ریال واگذار کرده در صورتی که یک سال قبل از وکالت 200برابر این قیمت زمین همجوار فروخته شده است و هیچ گونه پولی بابت واگذاری سهم مادرم بین خودشان به مادرم پرداخت نکرده و هیچ قولنامه رسمی با امضا یا اثرانگشت مادرم ندارد در دادگاه یک فتوکپی قولنامه واگذاری با اثرانگشت جعلی از مادرم ارائه داده و مدعی شده است که اصل ان مفقود گردیده .
لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

امکان احقاق حق وجود دارد
حتما وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت می توانید حق خود را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید حسب مورد ادعای انکار و یا جعل نمایید در جلسه اول رسیدگی اصل مبایعنامه را مطالبه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید اصل قولنامه را ارائه کند وگرنه از شمار دلایل او خارج می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با اخذ انحصار وراثت می توانید حق خود را مطالبه کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک میباشد