مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر بزرگ

سلام من دو تا خاله و یک دایی دارم بعد از فوت پدر بزرگم یعنی پدرمادرم دایی من بدون این که مدرکی به ما نشان دهد گفت تمام ارث و میراث مال منه و هیچ کس دیگه ای حقی در این میراث ندارد و اگه کسی به این میراث یعنی خونه و باغچه نزدیک بشه می‌کشمش اون دو تا خاله ام که از خداشون بود قبول کردن چون هر دو بازنشسته بودن و وضع مالی خوبی دارن و می‌خوان آینده برادرشون هم تضمین باشه اما ما سال 97ورشکست شدیم الان اوضاع مالی مون چندان خوب نیست و پدر مادرم حتی بیمه هم ندارن و بدون هیچ تضمینی هستن اما نمی‌دونم چرا راضی به شکایت نمیشن فکر کنم به خاطر تهدیدهای داییم و سالخوردگیشون باشه ترو خدا کمکم کنید باید چی کار کنم مادرم میخواد به من وکالت بده ایا اگر مادرم به من وکالت بده من به عنوان نوه میتونم شکایت کنم و حق و میراث مادرم رو از داییم بگیرم یانه خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با اخذ انحصار وراثت اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا نسبت به اخذ انحصار وراثت اقدام و سپس مراحل بعدی را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا نسبت به اخذ انحصار وراثت اقدام و بعد سایر اقدامات

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر ایشان باید از طریق وکیل دادگستری اقدام کنند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وکالت مادربه شما،دردادگستری کاربردندارد،بایدوکیل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای مادرتان وکیل دادگستری بگیرید

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام به شما وکالت محضری باحق انتخاب وکیل دا دگستری رو بده شما میتوانید وکیل دادگستری انتخاب واز طریق وکیل دادگستری با طرح دعوا اقدام کنید