مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرهنگیان به حراست آموزش و پرورش

با سلام فردی فرهنگی در همسایگی منزل بنده میباشد با تصرفاتی که در ملک خودش کرده بوده موجب آزار و اذیت بنده و یکی دیگر از همسایگان شده بنده و همسایه دیگر در دادگاه اقامه دعوا کردیم که منجر به محکومیت ایشان شده که وضعیت را سر سامان دهد و اصلاح کند اما اعتنایی به حکم دادگاه هم نمیکند اگر ما از ایشان به حراست آموزش و پرورش با ارایه حکم دادگاه شکایت کنیم ایا ایشان که محکوم شده میتواند علیه ما در دادگستری شکایت کند که شغل او را به خطر انداخته ایم؟ با تشکر

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام خیر نمیتواند ولی مشکل شما در صلاحیت حراست اداره اش نیست شما میتوانید با گرفتن اجرای حکم الزام او را از طریق اجرای احکام بخواهید و اگر انجام نداد فردی با هزینه خود اقدام به رفع مزاحمت کند سپس حقوق ایشان را برای هزینه های پرداخت شده توسط شخص ثالث زیر نظر اجرای احکام توقیف نمایید.

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسخ شما
با توجه به اینکه برای انجام کار باید به منزل ایشان ورود کرد با هر کس که خبره کار بوده وبنده میشناختم صحبت کرده ام که به دو دلیل نمیپذیرند یکی اینکه کار نا متعارف وسختی است دوم اینکه میگویند در دعوای ما وارد نمیشوند و دنبال درد سر نمیگردند حال با این وجود قانون چه راه حلی دارد؟

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

شما مجددا از طریق قضایی پیگیری کنید بهتر است