مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام
بنده خودرو 405 خریداری کردم نزدیک ب 9ماه پیش از دوستم و قولنامه کردیم حال الان ماشین توقیف اموال صاحب سند خورده و ماشین در پارکینگ هست. رفتم راهور گفت شکایت اگاهی شاپور تهران که گفت بدهی بانک ملت داره صاحب سند.
و به بنده نگفتن پرونده در کدام دادگاه تهران هست که طبق مواد 146و147مدنی ازاد کنم چندین بار رفتم اگاهی و بانک که کدام دادگاس جواب ندادن مگر اینکه صاحب سند فقط بیاد بهش میگیم صاحب سند هم متواریه منم ناچار در شهرم که ماشینم در پارکینگ هست در دادگاه شکایت کردم
آیا دادگاه رفع توقیف میتونه بده در هر شهری که ماشین گرفته شده و درضمن پلاک به اسم همون استانه یا نه باید دوباره برم تهران دنبال همون شعبه که شکایت شده. سپاس

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،زمانی خودرو آزاد خواهد شد که پول بانک پرداخت شود.