مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از عفو رهبری

با سلام ، اینجانب در پرونده ای مربوط به اسفند 95 شش ماه حبس تعزیری داشتم که ده روز قبل از طرف اجرای احکام به زندان معرفی و همان روز مرخصی تا پایان محکومیت گرفتم و آزاد شدم و فقط در زندان کارتکس شدم و وارد بند نشدم ، در پرونده دیگری که 14 بهمن ماه امسال قطعی شده به یک سال حبس محکوم شده ام که اجرای احکام ابلاغ کرده تا 27 بهمن جهت اجرای حکم مراجعه کنم ، آیا امکان این وجود دارد که در حالی که در مرخصی تا پایان محکومیت پرونده اول هستم برای این یک سال حبس در پرونده دوم از عفو اعطایی رهبری استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ اعطایی عفو رهبری شامل حال شما نخواهد شد. چون سابقه دارید.