مشاوره حقوقی رایگان - از خانه بیرون شدن

شوهرم من را از خانه بیرون کرده و میگه طلاقت میدم هنوز منتظر بمان اول نوبت زن دوم بعد توبت تو خانه هم بودم من را تهدید به مرگ کرد من را زد من الان خانه پدرم هستم سه فرزند هم دارم راهنماییم کنید لطفا چه کار کنم اول یک سال با زن دوم رفت پولش تمام شد برگشت همه چی را از چشم من میبینه الان هم من را از خونه بیرون کرد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه خانواده برای نفقه خود و فرزندانتان تقاضای نفقه کنید .
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری بابت عدم پرداخت نفقه بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایات متعددی وجود دارد که بعضی از این موارد از لحاظ فنی بسیار مهم است از طریق مشاوره تلفنی اقدام شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هم در مورد ترك نفقه امكان شكايت هست هم ضرب و جرح
نياز به بررسي دارد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد