مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه بدون تاریخ حضور

با سلام برای من یه ابلاغیه دیروز صبح اومده که توش نوشته در وقت مقرر فوق به عنوان مطلع حاضر شوید ولی زمان حضور نداره....چکار باید کنم
از مامور ابلاغ هم پرسیدم گفت نمیدونم توش زده
البته مامور ابلاغ با یه 206 اومده بود کارت شناسایی هم نداشت

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام قاعدتاً باید تاریخ و زمان مشخص داشته باشد در برگه ابلاغی و با شماره پرونده و شماره اخطاریه در صورتی که سامانه ثنا دارید می توانید پیگیری کنید و یا از طریق واحد رایانه شعبه