مشاوره حقوقی رایگان - باسلام یه ابلاغ اومده برام

سلام یه ابلاغ اومده برا من ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط مهلت حضور 5روز پس از درج در سامانه
دفاع از اتهام انتسابی
مهلت حضور 5روز علت حضور دفاع از اتهام تهیه فیلم مستهجن به قصد فساد دعوی ع.ن به طرفیت م.ص و ح.ش مبنی بر تهدید و مشارکت در آدم ربایی با تهدید به وسیله ماشین
باتوجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاز تصمیم خواهد شد ضمنا وفق ماده 190ق.آ.د.ک می توانید یک نفر وکیل دادگستری همراه خودداشته باشید ممنون میشم زود واضح جواب بدید تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. همه مطالب کاملا واضح و گویاست. اتهامی علیه شما مطرح شده که شما در دادسرا حاضر و در خصوص اتهام پاسخ گو باشید . البته طبق ماده190 آدک می توانید و نه اجبارا به یک وکیل دادگستری هم وکالت دهید تا در کنار شما در دادسرا حاضر شده و در راستای دفاع به شما کمک کند.
در ضمن یک نفر با فیش حقوقی و یا یک سند ملکی شش دانگ و به اتفاق مالک در دادسرا حاضر شوید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ظرف پنج روز باید به داسرا مراجعه کنید وازخودتون درخصوص اتهام آدم ربایی دفاع کنید

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

از شما به اتهامات ذکر شده شکایت شده
در وقت مقرر به شعبه مراجعه کنید و حتما یک ضامن کارمند یا سند ملکی همراه داشته باشید
درصورت عدم حضور جلب شما صادر میشه