مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با عرض سلام بنده سال 97 اپارتمانی خریداری کردم که روش 60 میلیون وام داشت و مالک در دفترخانه وکالت بلاعزل زد به اسم بنده
الان بعد سه سال وام رو با هزار مکافات تسویه کردم رفتم کاراشو انجام دادم که سند بزنم در استعلام از طرف دفترخانه مشخص‌ شد سند در تاریخ 94 بازداشت به 9میلیون چک هست با تاخیر تادیه
و یک چک در مقابل وامی 60 میلیونی داده بودم من به ایشان هم اطلاع دادم و اظهارنامه فرستام که هم بیاد این سند رو فک رهن بکند هم چک بنده رو بدهد

اومده به من اظهارنامه فرستاده که معامله شما باطل هسن الان خونه 1 میلیارد ارزششه
میگوید شما 140 تومان دادید پولتونو بدم برید کنار
راهنمایی بفرمایید لطفان من چیکار بکنم ایا دادگاه به من رای میدهد

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

همه چیز بستگی به مفاد قرارداد شما دارد ولی اگر دقیق و هوشمندانه عمل بفرمایید رای به نفع شما خواهد بود وکیل بگیرید
در صورت تمایل مدارک خود را به شماره09122141753 ارسال فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما مالک محسوب میشوید و نگران نباشید
شما شکایت نمایید و دادخواست الزام به فک رهن و انتقال سند را مطرح نمایید و دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به فک رهن و انتقال سند را مطرح نمایید و دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید رضایت کسی که سند بنامش توقیف شده بگیریدچون توقیف قبل از مبایعنامه بوده و شما بدون استعلام اقدام به خرید کردید تنها راه شما همین است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک رهن و انتقال سند را مطرح نمایید