مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ خانه

سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
من تو ساختمانی میشینم که 6 واحد هست قولنامه ای
کسی که اینجا رو ساخته ساختمان کناری ما میشینه
3 واحد از این 6 واحد رو فروخته بدون پارکینگ
3 واحد هنوز برای خودشه که اجاره میده بعضی وقتها با پارکینگ بعضی وقتها هم بدون پارکینگ ساختمان ما به اندازه 6 تا ماشین جا داره
حالا این اقایی که اینجا رو ساخته چون پارکینگ اضافی برای خودش داره و رو واحدهاش نفروخته میاد ماشین خودش رو اینجا میزاره بعضی وقت ها فامیلاشون هم اینجا میزارن
سوال من اینه این اقا حالا که این 3 تا واحد خودش رو اجاره داده و خودش ساختمان کناری میشینه چون پارکینگ اضافی اینجا داره اجازه استفاده ازشون رو داره؟یا اجازه رفت و امد تو ساختمان رو نداره
ممنون
چون یه جا خوندم هیچ غریبه ای به جز کسانی که تو ساختمان میشینن اجازه رفت و اماد تو ساختمان رو ندارن یا ماشین بزارن
الان این اقا غریبه حساب میشه چون اینجا رو اجاره داده یا صاحبشه پارکینگ اضافی داره میتونه ماشین بزاره با فامیلاش
ممنونم ازتون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ به نظر می رسد چون سه واحد متعلق به خودش است اجازه رفت و آمد را دارد.