مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری برای طلاق

بنده توسط زنم که دختر دایی ام هست مورد ضرب و شتم قرار گرفتم.
ایشان که قبلا هم ازدواج کرده بودند و 4 سال در دادگاه خانواده طلاقشان طول کشیده بود و از طرفی به جرم فحاشی به یکی از همسایگانشان در شهر خودشان (گرمسار) که از قضا فامیل ایشان هم هستند، به دادگاه تعهد داده اند. محل زندگی من شهر تهران هست و شغل اینجانب نیز نظامی می باشد.
در مدت سه ماه که زیر یک سقف رفتیم و زندگی مشترک داشتیم، بارها به بنده حمله کرده و تن و بدنم را زخم کرده اند. به بنده توهین و تهمت های بی جا زدند . حتی در یک مورد بنده را با چاقو زده اند که اعضای خانواده ام شاهد موضوع بوده اند ولی به حرمت فامیلی و پادرمیانی ها و حفظ زندگیم من گذشتم و موضوع را قانونی نکردم. دست اخر با ابروریزی به کمک پدرشان دو ماه هست که منزل را ترک کرده اند و قسمتی از وسایل منزل و شیشه های پنجره های خانه ام را شکسته اند و هر چی پول و طلا بود از منزلم برده اند. من به پلیس اطلاع دادم ولی ایشان زودتر رفته بودند. گزارش کلانتری دارم. از طریق پرونده بیمارستانی که در بیمارستان بستری شده بودم، بابت چاقو خوردن برگه پزشکی قانونی گرفتم. همچنین به دلیل صدماتی که در دعوای اخر بهم وارد شد نیز برگه پزشکی قانونی گرفتم. هم اعضای خانواده ام و هم همسایگان ساختمان به نحوی که دیده بوده اند حاضر به شهادت شده اند. من یک شکایت کیفری از ایشان و پدرشان کرده ام. در مقابل در حین دعوا به خود نیز صدمه زده و ان را به گردن من می انداختند و رفته اند شهر خودشان برگه پزشکی قانونی گرفته اند و شکایت کرده اند که بنده ایشان را هم در تهران که شهر من است و هم گرمسار که شهر ایشان هست کتک زده ام. و از طرفی مهریه خود را نیز به اجرا گذاشته اند. ایا ایشان میتوانند حق طلاق بگیرند؟ من برای اثبات این که خداییش من نزدمش، چه کاری میتوانم انجام دهم؟
ممنون

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
اولا در صورت اثبات ادعای ایشان و عسر و حرج ، امکان طلاق بوجود میاید و نه حق طلاق
ثانیا شما میتوانید الزام به تمکین ایشان را بخواهید .
اثبات نشوز ایشان حق بر نفقه را از بین میبرد لیکن تحت هر شرایطی مهریه به قوا خود باقی ست
ثالثا جنابعالی با توجه به وجود شهود و مدارک پزشکی قانونی میتوانید طرح شکایت ایراد ضرب و جرح ، توهین و فحاشی نمایید
جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر عسر و حرج اثبات نمایند می توانند جهت طلاق اقدام کنند مهریه در هر صورت به قوت خود باقی است
شما نیز به استناد شهود و نظریه پزشکی قانونی جهت ضرب و جرح و فحاشی شکایت نمایید