مشاوره حقوقی رایگان - دعوی زن و شوهری

من حدود یک سال با یک خانم از پایین شهر ازدواج کردم که تو عقد هستیم و ایشون هنوز خونه مادرشون زندگی میکنن، تو این یک سال این خانم به هیچ عنوان در تمکین من نبوده و هر روز میره خونه دوستاش به عرق خوردن و وقتی من اعتراض کردم که اگه ادامه بدی میرم دادخواست طلاق میدم این خانم اومد تو محل زندگی من شیشه ها رو شکست درب خونه رو شکست اومد تو خونه شروع کرد به کتک زدن من و من هیچ مقاومتی نکردم و فقط زنگ زدم 110 اومد صورت جلسه کرد و نامه پزشک قانونی داد چون خیلی کبودی رو بدنم بود به نظر شما الان من باید برم دادگاه چه شکایتی انجام بدم برای این فحاشی و ابروریزی و کتک زدن من، در ضمن اون هم رفته از من شکایت کرده به دروغ که من هم اون رو زدم ولی همسایه ها همه شاهد هستن که من دست بهش نزدم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت مزاحمت،ورود به عنف و تخریب و ضرب و جرح به استناد صورتجلسه پلیس و شهادت شهود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
به نظر می رسد که به هر نحو ممکن توافق کنید جهت طلاق خیلی بهتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید تا بتوانید از حق خود دفاع کنید.
دفاع از حق در دادگاه یک کار تخصصیه که یک خط مشاوره رایگان حل نمیشه، شما باید از او شکایت کنید اما کیفیت شکایت مهمه و پیگیری مداوم