مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص کتمان حقیقت و ادعای کذب در ازدواج

سلامو خسته نباشید . اقا هستم 40 ساله 11ساله ازدواج کردم خانواده همسر و همسر ادعا کردند که یک ازدواج قبلی ناموفق داشته اند اما بعد از عقد ما و گذشت حدود 5ماه مشخص شد که 2بار ازدواج کامل و عقد محضری قبلی داشته و با دروغ و کتمان حقیقت بنده رو راضی به ازدواج نمودند.
2_ از ابتدای ازدواج بدون اطلاع بنده اقدام به برقراری رابطه با اقایانی داشتن که بنده منع کرده بودم و بدون اطلاع شوهر بصورت حضوری با افراد ذکر شده ملاقات داشتند
3_رابطه تلفنی و پیامکی و حضوری با دوست پسرانی که قبل از ازدواج با بنده داشتند
4_ انتشار عکس و فیلمهای تقریبا برهنه از خودش در اینستا و واتساپ و فضای مجازی بدون اطلاع شوهر
5_ رفتار بسیار خطرناک و حمله با چاقو به شوهر و فرزندان در خانه و بارها زخمی نمودن و ضرب و جرح شوهر در حضور همسایگان
و موارد زیاد دیگه
بهترین راه شکایت چیه برای من؟
با تشکر

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اگر دلایل کافی دارید مبنی بر وقوع رابطه نامشروع شکایتی با این مضمون انجام دهید و چنانچه قصد جدایی دارید مرد برای طلاق نیاز به دلیل ندارد منتها حق و حقوق مالی زوجه در اینجا مطرح است.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . این موارد هیچکدام حقوق مالی زن (مهریه) را مخدوش نمیکند . از طرفی برای طلاق دادن زن مانعی جز مهریه در کار نیست ، هرچند که در طلاق های به خواسته شوهر تا نیمی از اموال هم ایشان میتواند طلب کند (البته به شرطی که طلاق ناشی از تقصیر خودش نباشد) در مورد رابطه نامشرع و ایراد جرح عمدی و این قبیل موارد هم میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید.