مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح زوج توسط زوجه

سلام.
من 10 سال هست ازدواج کردم و همیشه دعوای فیزیکی به دلایل مختلف در خونه ما وجود داشته است. شاید چندین بار دعوای فیزیکی داشتیم و در این مدت من تا به حال به خودم اجازه ندادم و دلم نیومد دست روی زنم بلند کنم. شاید برای کسی اتفاق نیفتاده باشد ولی همانطور که شاید متوجه شده باشید دعوا و کتک کاری ما از جانب خانومم هست. من ده سال هست از زنم کتک میخورم و اخیرا دیشب تا 5 صبح مراسم داشتیم و در حال حاضر دست های من کبود شده است و پشت کمر من هم آثار کبودی مشخص هست و کلا زیر مشت و لگد ایشان بودم و هیچ وقت از طرف من حرکتی اتفاق نیافتاده است. ولی دیگر خسته شدم. چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح عمدی و مراجعه به پزشکی قانونی اقدام‌گردد اگر شاهدی دارید استشهادیه ضمیمه گردد